Ga naar de inhoud
Home » Kooi- en gevelladder

Kooi- en gevelladder


Kooiladders

Kooiladder

Valbeveiliging en dakveiligheid zijn belangrijke speerpunten binnen Protect Valbeveiliging. Maar het op een veilige manier kunnen bereiken en verlaten van het dak is minstens zo belangrijk. Protect Valbeveiliging adviseert, levert en monteert daarom voor ieder dak en ieder gebouw een gewenste kooiladder. De aluminium trappen zijn er niet alleen voor standaard daken, maar juist ook voor specifieke maatwerksituaties.

De kooiladders voldoen aan de nieuwste normen en lopen hier vaak zelfs op vooruit. Desgewenst kan de kooiladder worden uitgevoerd met een zij-uitstap, rustbordes, een overstap op het dak, uitstapleuningen, over- of uitstapbordes en een valladder. Andere varianten behoren eveneens tot de mogelijkheden. Onze kooiladders kunnen in alle RAL-kleuren worden geleverd.

Daarnaast zijn de kooiladders extreem duurzaam, voldoen ze aan alle veiligheidseisen voor de veiligheid van uw dak en zijn de aluminium trappen zeer gebruiks- en onderhoudsvriendelijk.

Kortom, voor alles wat met valbeveiliging en dakveiligheid te maken heeft moet u bij de specialisten van Protect Valbeveiliging zijn.

Interesse? Neem contact met ons op voor een prijsopgave.

Kooiladder protect
daktoegang

Gevelladder

Het veilig betreden van een dak vanaf een lager dak kan een uitdaging zijn. Hiervoor hebben wij permanente gevelladders. Deze gevelladders worden bevestigd in de gevel, maar kan ook volledig vrijstaand gemonteerd worden op ballast. De gevelladders voldoen aan de nieuwste normen en lopen hier vaak zelfs op vooruit.

Een gevelladder kan toegepast worden voor een maximale klimafstand van 2,5 meter.

Daarnaast zijn de gevelladders extreem duurzaam, voldoen ze aan alle veiligheidseisen voor de veiligheid van uw dak en zijn de aluminium trappen zeer gebruiks- en onderhoudsvriendelijk.

Interesse? Neem contact met ons op voor een prijsopgave.

Gevelladder protect
Kooi- en gevelladder