Ga naar de inhoud
Home » Losse ankerpunten

Losse ankerpunten

Losse ankerpunten zijn ideaal voor kleine daken. Ook worden losse ankerpunten gebruikt voor pendule punten in een lijnsysteem.

Vario los ankerpunt

Secu Vario ankerpunt

De Secu Vario ankerpunten zijn permanente ankerpunten die bevestigd worden op de dakondergrond. Hierdoor verkrijgt het ankerpunt maximale kracht. De Secu Vario ankerpunt is gemaakt van volwaardig RVS. Hierdoor zal er geen roestvorming komen en blijven de ankerpunten voor een zeer lange tijd in een goede staat.


Kedge ankerpunt

Het Kedge ankerpunt staat bekend voor de montage aspecten. Het Kedge ankerpunt wordt namelijk vastgekleefd opd e dakbedekking. Hierdoor hoeven er geen gaten in het bestaande dak gemaakt te worden.

kedge ankerpunt

SecuPoint los ankerpunt

Secu point ankerpunt

Secupoint van Protect Valbeveiliging is de slimme valbeveiligingsoplossing voor daken waarop slechts incidenteel gewerkt wordt. Het systeem is te gebruiken als tijdelijke of permanente valbeveiliging.

Vanwege de zeer snelle montage (één gat) en eenvoudige afdichting met de speciale inplakmanchetten is de Secupoint erg populair bij de verwerkers van de Protect Valbeveiliging producten. Secupoint is daarnaast bijzonder onderhoudsvriendelijk en even simpel als ingenieus. Bovendien is het systeem vervaardigd uit 20 milimeter edelstaal (daardoor corrosievrij) en is het door de geringe hoogte is niet noodzakelijk het Secupoint-systeem van overspannings- of bliksembeveiliging te voorzien.


Securant ankerpunt

De Securant ankerpunten van Protect Valbeveiliging zijn inmiddels alweer 45 jaar op de Europese markt verkrijgbaar en een begrip in de wereld van dakveiligheid en valbeveiliging. De ankerpunten die in de beginjaren van Securant gemonteerd zijn, worden nog steeds dagelijks gebruikt op de diverse daken. Dit bewijst de kracht en de levensduur van Securant.

Securant is hét systeem voor plaatsgebonden werkzaamheden op daken, zoals werkzaamheden aan airco-units of de liftmachinekamer, het reinigen van een hemelwaterafvoer of het verrichten van een reparaties.

Securant  losse ankerpunten

KEEPR Losse ankerpunten

KEEPR ankerpunt

Het KEEPR Ankerpunt is ontwikkeld met onze partner Kedge. Het KEEPR ankerpunt wordt meestal gebruikt in een lijnsysteem, maar ze zijn los net zo goed.

De KEEPR ankerpunten worden bevestigd op de dakbedekking door middel van klapankers die door het dak gaan.