Ga naar de inhoud

Wie zijn wij?

Kabelspannen
Seculine Vario montage
Montage Seculine Vario

Protect Valbeveiliging

Protect Valbeveiliging is een jong en modern bedrijf, waarbij de wens van de klant altijd op nummer 1 staat. Wij zijn jong, maar zeker niet onervaren. Met meer dan 25 jaar ervaring in het veilig werken op hoogte hebben wij door de jaren heen veel kennis vergaard omtrent valbeveiliging en dakveiligheid.

Dat vertaalt zich naar een deskundig team van gedreven medewerkers, die allemaal zijn opgeleid om u zo goed mogelijk van dienst te zijn bij het ontwerpen, adviseren en monteren van valbeveiliging op maat.

Protect Valbeveiliging is gevestigd in Brummen (nabij Zutphen), wat zeer centraal in Nederland ligt. Wij werken via dealers en partners waaronder bouwbedrijven, dakdekkers, installateurs, etc. Hierdoor hebben we een landelijk bereik. Niet alleen vanuit kwaliteitsperspectief zijn we een betrouwbare partner, maar ook op het gebied van service, ondersteuning en montage.

Wij streven naar een zeer hoge servicegraad en kunnen veel producten direct uit voorraad leveren.

Uw dakveiligheid is onze zorg!

Protect PV

Protect is ontstaan in het leveren en monteren van valbeveiliging. Hier zijn we al meer dan 25 jaar in actief, en we blijven ons steeds weer ontwikkelen in de markt.

In 2018 zijn wij begonnen met het leveren en monteren van pv ankers voor het plaatsen van pv panelen. Hier hebben wij later ons eigen merk Protect PV aan gekoppelt. Sinds die tijd hebben wij ons zelf ontwikkeld in onze kennis en ervaring in de markt.

Protect PV anker

Waar staat Protect valbeveiliging voor?

Maatwerk

Ieder dak is anders. Maatwerk is voor ons dan ook een dagelijkse bezigheid. Bij elk dak maken wij een gespecificeert dakplan waarbij de veiligheid op nummer 1 staat.

Deskundig advies

Protect is al jaren actief in de valbeveiliging markt. Hierdoor kunnen wij onze klanten deskundig adviseren over de beste optie voor het betreffende dak.

Kwaliteit

Protect streeft naar een hoge kwaliteitsgraad. Niet alleen in het materiaal, maar ook in de montage en service.

Protect Valbeveiliging

Protect Arno Sloesarwij

Arno Sloesarwij

Directeur

Mariska Gerritsen

Mariska Gerritsen

Office manager

Norbert van Mourik Protect Valbeveiliging

Norbert van Mourik

Account manager

Chiel Wijgman Protect Valbeveiliging

Chiel Wijgman

Account manager

Andre vink

Andre Vink

Werk voorbereider